Contact

 

Als je meer informatie nodig heeft of een grote aankoop wilt doen, bel dan met ons op mobiel nummer +31612727730 of gebruik het formulier hieronder, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Al onze stoeltjes worden nagekeken op gebreken, gerestaureerd en verstevigd waar nodig zodat ze weer jaren mee kunnen. Wij zijn dus duurzaam bezig. Ook hebben wij vele (cocktail) stoeltjes op voorraad en plaatsen regelmatig nieuwe gestoffeerde stoeltjes op onze site, houd deze dus in de gaten. Heeft u speciale wensen, qua stoel en of stof stuur ons dan een mailtje en vertel ons uw wensen, klik hier voor voorbeelden.

Verkoop ons jouw spullen!

Wij verwelkomen en zijn altijd in de markt voor nieuwe voorraad. Wij willen vooral vintage en industrieel, maar ook antiek meubilair, verlichting, stoelen, designmeubels en decoratie kopen.

De maximale afbeelding grootte is 1-MB. Als de afbeelding groter is dan zullen wij deze niet ontvangen.

Stuur jouw foto’s per e-mail naar info@vint-het.nl

Wij kijken er naar uit om je afbeeldingen te ontvangen en misschien wat zaken te doen.

Hartelijk dank.

Margie en René

 

Pure passie, mensen blij maken met mooie spullen is zijn passie. Of je nou op zoek bent naar een eye-catcher in je interieur, je kantoor wilt verfraaien of als onderdeel van het decor bij een foto-shoot, met de producten van VINT-HET kan het allemaal. “Wij verkopen en verhuren alleen maar items die iets met me doen en waar m’n hart een sprong van maakt,” aldus René. Voor persoonlijk interieur advies kun je ook terecht bij VINT-HET…

Contact formulier

.

7 + 15 =